Oczywiście nie mam zamiaru pozbywać się innych trupków i minerałków
Powitalnia :)
Moderator: iro
Dziękuję za przywitanie :P
Blog geologiczny -->> Mamo Zbieram Gruz
Witam Szanowne Grono tego Zacnego Forum
.
Mam na imię Piotr i mieszkam w sercu Opolszczyzny. Nie jest więc dziwne, że pewnego dnia natknąłem się na skamieniałe drewno i złapałem tego niewyleczalnego wirusa
. Tematem tym interesuję sie już kilku miesięcy i już od dłuższego czasu zaglądam i podziwiam okazy prezentowane na tym forum. Niemniej jednak moja wiedza w tej dziedzinie jest słaba i należałoby to zmienić, liczę tu oczywiście na bardziej doświadczonych użytkowników.
Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
Mam na imię Piotr i mieszkam w sercu Opolszczyzny. Nie jest więc dziwne, że pewnego dnia natknąłem się na skamieniałe drewno i złapałem tego niewyleczalnego wirusa
Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
na wstępie Kolega ma wpisanego pierwszego plusika .piotrk83 pisze: Witam Szanowne Grono tego Zacnego Forum.
Bardzo miło mi przywitać Kolegę w imieniu Towarzystwa , Sióstr i Braci forumowych ,oraz własnym
Zapraszam do aktywnego udziału w przestrzeni forumowej oraz przypominam o cnocie forum ; SKROMNOŚĆ NA FORUM JEST POWAŻNYM PRZESTĘPSTWEM zaś NIESKROMNOŚĆ JEST CNOTĄ
Pozdrawiam serdecznie, forumowy Cerber ,kornikiem czasem zwany.
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
Wróżę Koledze świetlaną przyszłość ..forumową . Trzy 3!!! plusy po jednym poście,,,,pozazdrościć.
Ranking plusów :
K. Korund ;576 postów -2 + ( 0,1 + za wspaniałe zdjęcia )
K. Nemo;201 postów -2 +
K .Filigraniołek 67 postów -2 + plus jeden za nieaktywność
K ,Sandra 157 postów - 2 +...no.. 2 i pół ( za nadzór merytoryczny)
K.Iro. 44 posty -2 ,3 +(0,1 za nadzór techniczny, zdjęcia ..oraz cierpliwość do ..żuczków).
K Gogor 85 postów -2+
K,Krzyś 66 postów -2 +
K.Herk postów 17 -2 + (plus 0.1 za podglądanie )
Inni szanowni użytkownicy - 1 +...bo ..bo lubią drewno
k.kornik....1777 postów.....przepraszam.. muszę łezkę otrzeć...poza rankingiem.
Ranking plusów :
K. Korund ;576 postów -2 + ( 0,1 + za wspaniałe zdjęcia )
K. Nemo;201 postów -2 +
K .Filigraniołek 67 postów -2 + plus jeden za nieaktywność
K ,Sandra 157 postów - 2 +...no.. 2 i pół ( za nadzór merytoryczny)
K.Iro. 44 posty -2 ,3 +(0,1 za nadzór techniczny, zdjęcia ..oraz cierpliwość do ..żuczków).
K Gogor 85 postów -2+
K,Krzyś 66 postów -2 +
K.Herk postów 17 -2 + (plus 0.1 za podglądanie )
Inni szanowni użytkownicy - 1 +...bo ..bo lubią drewno
k.kornik....1777 postów.....przepraszam.. muszę łezkę otrzeć...poza rankingiem.
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D