Dodawanie ( kontynuowanie ,uzupełnianie ) nowych wiadomości pod własnym postem , skutkuje swoista nieczytelnością nowych wiadomości.
Obecnie "kadencja" łączenia postów wynosi jeżeli się nie mylę trzy dni.
To ograniczenie podyktowane jest zasadami netykiety (pisanie kilka razy z rzędu , co niejako "blokuje " napisanie czytelnej odpowiedzi zainteresowanym ).
Z racji że nasze forum jest.... że tak to ujmę....bardzo elitarne i nie ma zbyt wielkiego tłoku , można by było rozważyć możliwość ograniczenie np. do doby.
Jeżeli koleżeństwo przychyliło się do mojej propozycji , proszę uparcie molestować ADMINA ...a niech ma troszkę rozrywki
...lub cierpliwie czekamy ..wszak "Dura lex,sed lex "
Dodatkowanie
Moderator: iro
Dodatkowanie
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
no właśnie wydaje się że nie.Czas który jest teraz na edycję postu wystarczy na poprawienie literówek lub korridę ( eliminację byków - nawiasem trąci mi to dyskryminacją ) .Niestety gdy następuje "kontynuacja " czy też inny "ciąg dalszy" tematy są scalane z datą pierwszego postu.Właśnie ta data powoduje że temat dziś wpisany jest niejako nieczytelny.eszka pisze:A nie lepiej byłoby po prostu umożliwić edycję ostatniego posta (jeśli nie pojawiły się pod nim nowe rzecz jasna, obce)?
Mimo świeżego wpisu nie mamy na stronie głównej alarmowego napisu "dzisiaj " czy też "wczoraj".
A jako człek leniwy zerkam raczej na stronę główną, szukając z tęsknotą tych .......alarmów.
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D