Drewno z rzek Podkarpacia
Moderator: iro
No, nie napisałem, że pochodzi z rzeki, w rzece zostało tylko wstępnie umyte z gliny...
Och..., po prostu wrzuciłem w pierwszy lepszy temat z drewnem Podkarpacia...
Pamiętam, że tematów było z dwadzieścia tysięcy, wiec nie starczyło mi cierpliwości szukać odpowiedniego, za co wszystkich przepraszam...
Jeśli kogoś to bardzo razi, to proszę Iro o przeniesienie w miejsce bardziej odpowiednie...
Drewienko zostało wykopane z terenu Podkarpacia, tu się zgadza z tematem...
Jest wyjątkowe, może będzie więcej...
Och..., po prostu wrzuciłem w pierwszy lepszy temat z drewnem Podkarpacia...
Pamiętam, że tematów było z dwadzieścia tysięcy, wiec nie starczyło mi cierpliwości szukać odpowiedniego, za co wszystkich przepraszam...
Jeśli kogoś to bardzo razi, to proszę Iro o przeniesienie w miejsce bardziej odpowiednie...
Drewienko zostało wykopane z terenu Podkarpacia, tu się zgadza z tematem...
Jest wyjątkowe, może będzie więcej...
I Kolega wierzy że Nasz Wspaniały Admin orientuje się gdzie jest odpowiedni temat??korund pisze: Jeśli kogoś to bardzo razi, to proszę Iro o przeniesienie w miejsce bardziej odpowiednie..
A bo Podkarpacie vel Karpaty Zewnętrzne ( uwielbiam ten zwrot - prawie Transylwania ..prawie Vlad Palownik ..prawie Wampirallla.. a jednak nasze..swojskie.korund pisze:Pamiętam, że tematów było z dwadzieścia tysięcy,
Więc te Karpaty są tak fajne że i tematy się mnożą jak ...tu pasuje cytat z Ryszarda "Oni obsadzają dalej... to jest takie pączkowanie. W ten sposób rozwija się każdy grzyb, prawda... Ale głowa psuje się od góry". Więc tematy pączkują jak grzyb!
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D