Uwagi i propozycje odnośnie działania forum

Moderator: iro

admin

Post autor: admin »

Zachęcam do dzielenia się uwagami i propozycjami odnośnie funkcjonowania forum,
a także do zgłaszania błędów w jego działaniu. Pozdrawiam admin.
limestone

Post autor: limestone »

... a czy byłaby możliwość powiększenia pojemności skrzynek wiadomości ? moim zdaniem znacznie za szybko się zapełnia ... :cry:
admin

zwiększyłem pojemność skrzynek x2, pozdrawiam
limestone

super, dzięki
limestone

... no a co byście powiedzieli, na utworzenie nowej zakładki na stronie głównej forum TPSD ? Myślę tutaj o prywatnych galeriach zdjęć okazów własnych. Niemalże na każdym innym tematycznym forum, coś takiego się znajduje. Ktoś powie, że jest coś takiego na stronie głównej klubu TPSD, ale przynajmniej na forum nie było by ograniczeń typu 5 okazów :) (Na stronie głównej to dobra rzecz) ale na forum można by to powiększyć dowolnie ;-)
Awatar użytkownika
NEMO

Post autor: NEMO »

Według mnie dobry pomysł.
admin

Umożliwiona została edycja własnych postów, pod postem edytowanym będzie widnieć informacja o liczbie dokonanych zmian oraz czas dokonania ostatniej.
limestone

Jak dla mnie boomba ;-)
admin

Ponieważ włączenie możliwości edycji postów zaczyna powodować bałagan, ograniczyłem możliwość edycji własnego postu do 3 minut, które powinny wystarczyć do poprawienia ew. literówek czy błędów.
Gdyby zachodziła potrzeba "grubszej" edycji zawsze można to zrobić za moim pośrednictwem.
mohsinj677

Mohsin

Post autor: mohsinj677 »

:-/ This post is so great and nice :oops:

no a co byście powiedzieli, na utworzenie nowej zakładki na stronie głównej forum TPSD ? Myślę tutaj o prywatnych galeriach zdjęć okazów własnych. Niemalże na każdym innym tematycznym forum, coś takiego się znajduje. Ktoś powie, że jest coś takiego na stronie głównej klubu TPSD, ale przynajmniej :-?
ODPOWIEDZ