Mam pytanie do Admina : co się stało, że poznikały moje zdjęcia z różnych tematów... ?
Ja nic przy zdjęciach nie robiłem, nie zmieniałem ustawień itp
Sprawdziłem - zdjęcia dalej istnieją na Fotosiku...
Pomocy... !!!
ZNIKAJĄCE ZDJĘCIA...
Moderator: iro
Może masz rację, ale nie rozumiem czemu poznikały zdjęcia wrzucone w grudniu tamtego roku... ?
Zapytałem ich, czekam na odpowiedź...
[ Dodano: 2016-03-30, 22:34 ]
Miałeś rację !
Przekroczyłem limit transferu zewn... , drobny sms załatwił problem...
Na jakiś czas starczy...
[ Dodano: 2016-03-30, 22:48 ]
Wygląda na to, że zdjęcia, które zniknęły miały zbyt dużą popularność (oglądalność)...
To chyba wszystko przez tych anonimowych podglądaczy...
Poza tym, zastanawiam się czy w takim przypadku korzystanie z fotosika ma sens... ?
Zapytałem ich, czekam na odpowiedź...
[ Dodano: 2016-03-30, 22:34 ]
Miałeś rację !
Przekroczyłem limit transferu zewn... , drobny sms załatwił problem...
Na jakiś czas starczy...
[ Dodano: 2016-03-30, 22:48 ]
Wygląda na to, że zdjęcia, które zniknęły miały zbyt dużą popularność (oglądalność)...
To chyba wszystko przez tych anonimowych podglądaczy...
Poza tym, zastanawiam się czy w takim przypadku korzystanie z fotosika ma sens... ?
Spróbuj bardziej kompresować jpg. Zdjęcie w rozdzielczości 800x600 w całkiem dobrej jakości może mieć góra ze 150 KB. Twoje mają ok. 0,5 MB.
Zamieściłeś ostatnio 5 zdjęć w temacie Sandry o jednoliściennych, temat miał przeszło 300 wyświetleń na 1 stronie. Z grubsza licząc: 300x5x0,5MB daje już 750MB, czyli 75% jednogigabajtowego transferu. Gdybyś miał zdjęcia po 150 KB to byłoby ok. 22,5%.
Zamieściłeś ostatnio 5 zdjęć w temacie Sandry o jednoliściennych, temat miał przeszło 300 wyświetleń na 1 stronie. Z grubsza licząc: 300x5x0,5MB daje już 750MB, czyli 75% jednogigabajtowego transferu. Gdybyś miał zdjęcia po 150 KB to byłoby ok. 22,5%.