Onet rozbłysł w mych oczach jak meteoryt czelabiński i równie szybko ukazała się ...jego "ciemność".
"Skamieniały Las w stanie Arizona - te drzewa.mają miliardy lat" [url=http://]miliard[/url]
Błysk i....ciemność
Moderator: iro
Błysk i....ciemność
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D
Czytałem też ten artykuł, myślę że to tylko zwykła pomyłka. W dalszej części tekstu autor operuje już milionami co nie zmienia faktu że autorzy takich artykułów często popełniają fatalne pomyłki. Jaka różnica miliard czy milion, przeciętny czytelnik i tak nie zwróci na to uwagi, a miliard brzmi bardziej dobitnie
kocur40 pisze:myślę że to tylko zwykła pomyłka. ..... a miliard brzmi bardziej dobitnie
Chciałbym wierzyć że pierwsze co Kolega napisał ...o pomyłce jest prawdą ,a fałszem ostatnie Kolegi zdanie.Teraz ważne jest "szokowanie" odbiorców ,nawet uciekając się do "pomyłek" celowych i zamierzonych..wiadomość ma być szokująca i sensacyjna .
...."Krwista marchewka!!!Potworność na zieleniaku!
Jak donosi nasz korespondent do niespotykanego zdarzenia doszło na warzywniaku w miejscowości W...W godzinach rannych krwista marchew pożarła Panią D.
....sprostowanie : krwistą marchewkę skosztowała Pani D.."
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton... lub dynamitu -ja :D